مطهری برادری دلسوز امّابی بصیرت
نوشته شده توسط : رزمنده

مطهری برادری دلسوز امّابی بصیرت
حجت الاسلام و المسلمین رسایی که همواره بدور از تعارفات ناعادلانه و  بی مزه سیاسی عقیده اش را صریح و شفاف بیان می دارد این بار نیز مخاطبان خود را بی نصیب نگذاشت تا اثبات کند به اصطلاح بیدی نبوده که با قطع میکروفن و حرکات اینچنینی به خود بلرزد.

  نماینده محترم مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به کاربری که از مصوبه مجلس شورای اسلامی مبنی بر تغییر مالکیت معنوی انتشار کتاب از 30 به 50 سال ، نقش علی مطهری در تصویب آن ، جایگاه اصولگرایی مطهری و میزان تاثیر گذاری یک نماینده در رای اکثریت مجلس  پرسیده بود، اظهار داشت:

« من از مخالفان این طرح بودم . این طرح ابتدا با رویکرد استثنا کردن کتب شهید مطهری از قانون موجود به صحن علنی آمد . براساس قانون فعلی حقوق مولفین ، چنانچه سی سال از مرگ نویسنده ای بگذرد ، ناشران مختلف می توانند کتاب های وی را با حفظ حقوق معنوی صاحب اثر به چاپ برسانند که آقای مطهری به بهانه لزوم نظارت بر کتب استاد شهید قصد داشت کتب ایشان را استثنا کند اما در حقیقت این طرح برای انحصاری کردن حقوق مادی آثار شهید مطهری برای خانواده و وراث آن شهید بود .

 این طرح در کمیسیون برای تمام کتب و از سی سال به پنجاه سال تغییر کرد اما وقتی به صحن علنی آمد آقای لاریجانی با وارد دانستن اخطار قانون اساسی یکی از نمایندگان و بدون ارجاع موضوع به کمیسیون جهت بررسی بیشتر ، 180 درجه آن را تغییر داد و اساسا شرط زمان را برداشت . موضوع نهایتا در شورای نگهبان رد شد و مجددا در صحن علنی با شرط گذشت پنجاه سال پس از فوت مولف و برای تمام کتب به تصویب رسید.

یک نماینده به میزان تلاش و استدلالی که می کند می تواند در صحن علنی تاثیرگذار باشد. البته ساختار مجلس به شکلی است که تلاش های فردی خیلی در آن موثر نیست بلکه فعالیت های جمعی نتیجه بخش است . هر چند ازاین نکته نیز نباید غفلت کرد که گاهی در صحن علنی ، یک رای می تواند سرنوشت طرح یا لایحه ای را تغییر دهد .

آقای مطهری را برادری دلسوز می دانم که از حریت و آزادگی خاصی برخوردار است اما متاسفانه تحلیل و بصیرت ندارد به همین دلیل شاهدیم که ایشان در مواقعی تبدیل می شود به ابزاری در خدمت جریانات سیاسی معاند نظام . »

حجت الاسلام و المسلمین رسایی، در مورد میزان و کیفیت رابطه دولت دکتر احمدی نژاد با روحانیت اظهار داشت:

« به عقیده من آقای احمدی نژاد نه تنها به روحانیت معتقد است بلکه راه برون رفت از مشکلات را نیز در پیگیری مبانی حوزه و پیروی از روحانیت اصیل می داند اما متاسفانه آقای احمدی نژاد ادبیات مواجه با بزرگان روحانیت را به خوبی نمی شناسد و برخی با استفاده از همین ضعف در تلاشند تا هر روز این دو ظرفیت را از هم جدا کنند . البته از حق نباید بگذریم که در مواقعی رفتارهایی که با رییس جمهور می شود نیز در ایجاد این شکاف موثر است . نشانه اعتقاد احمدی نژاد به روحانیت علاوه بر جلسات منظم وی با روحانیون در سفرهای استانی ، مواضعی است که او اتخاذ می کند . واقعا اگر حوزه علمیه به دنبال مدیری برای اداره کشور بود ، آیا مصداقی با همین ویژگی های احمدی نژاد انتخاب نمی کرد ؟ روشن است که من معتقد به بی عیب و نقصی احمدی نژاد و مواضع او نیستم بویژه اعتماد ایشان به برخی از اطرافیان که بنده آنها را مخالف روحانیت می دانم . اما بدیهی است که ما بر اساس وضعیت موجود و ممکن و ایده آل تصمیم می گیریم و در جمع بندی از محاسن ومعایب ، امتیازات محاسن را خیلی بیشتر از معایبش می دانیم . »

وی پیرامون نامه هاشمی رفسنجانی به برخی شیخ نشینیان حاشیه خلیج فارس و همچنین نقش نامه سال گذشته او به امام خامنه ای در شعله ور کردن آتش فتنه و اغتشاشات، ابراز داشت:

« ظاهرا در ابتدای دولت نهم مکاتبه ای از طرف آقای هاشمی با برخی از سران کشورهای عربی صورت گرفته است ، البته من این نامه را ندیده ام ولی آقای احمدی نژاد این ادعا را کرد و کسی آن را تکذیب نکرد .

متاسفانه نامه آقای هاشمی - مشهور به نامه بدون سلام والسلام - که چند روز قبل از اغتشاشات خطاب به امام خامنه ای نوشته شد ، در حقیقت آغاز جریان انقلاب مخملی در کشورمان بود . این نامه از ادبیات بدی برخوردار بود و در آن آقای هاشمی رسما از خشم احزاب و برخی از مردم و همچنین دود آتش آنها خبر داده بود ! البته رهبری بعدها فرمودند که امام ما به کسی باج نداد من هم به کسی باج نمی دهم . »

ایشان پیرامون علت ایراد گرفتن ولی امر مسلمین به برخی صحبت های احمدی نژاد علیه هاشمی رفسنجانی در مناظره تلویزونی عنوان کردند:

« اشکالاتی که آقای احمدی نژاد در مناظره مطرح کرد ، در حقیقت سئوالاتی بود که برخی از اعضای خانواده آقای هاشمی باید پاسخ می دادند . طبعا چون طرح این سئوالات نوعی اتهام را متوجه اشخاص ذکر شده می کرد در حالی که هنوز دادگاه آن تشکیل نشده بود ، رهبر انقلاب آن را نادرست نامیدند . البته روزها و ماه های آینده نشان داد که خانواده آقای هاشمی اساسا حاضر به پذیرش حضور در دادگاه نیستند ! »

 


 





:: بازدید از این مطلب : 304
|
امتیاز مطلب : 71
|
تعداد امتیازدهندگان : 24
|
مجموع امتیاز : 24
تاریخ انتشار : 12 / 7 / 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: